x-mas times

Glad första advent alla läsare! Kul att en del faktiskt har börjat hitta hit nu, det uppskattas!
Hoppas att alla har haft en fin helg, ätit många lussbullar och kanske druckit sina första koppar glögg. Hemma hos mig har det börjat julpyntas till och med. Imorgon när ni återvänder till skolan hoppas jag att en riktig julkänsla infinner sig i era bröst, förhoppningsvis har ju även julpyntet kommit upp i Nacka's korridorer! 



Ha en fortsatt soft söndag, ses i skolan!
/Fröken PR

tha stab

Som jag sa lite tidigare, som PR Ansvarig får man en del att göra. Men våran smarta ordförande kom med idén att jag skulle anlita en stab som hjälper mig. Sagt och gjort, en liten stab fick jag allt ihop!
Låt mig presentera människorna som hjälper mig.


Valerie Törnblom, fotoansvarig/fotograf. Den här söta tjejen har älskat fotografi sedan hon var 15 år gammal och tar grymma bilder med sin systemkamera! I framtiden vill hon jobba som dokumentär/modefotograf. Så länge pysslar hon med skoltidningen NACKAD och går tredje året på medialinjen i Nacka Gymnasium. Jag känner ingen annan som tar så bra bilder som Valerie, därför var det inte svårt att bestämma sig för vem jag ville ha som fotoansvarig!


Anton Villberg, affischansvarig. Anton är en kille som jag har känt större delen av mitt liv! På fritiden ägnar han mycket tid åt kampsporten Ju-Jutsu, faktum är att han kom tvåa i Junior VM i år, det ni! Att åka skidor, jibba och liknande är något Anton också gillar och är grym på. Han åker skidor så fort han får chansen. Ser ni en kille skrapa ihop en snöhög utanför ishallen någon gång på våren kan ni vara säkra på att det är Anton. Den kreativa sidan finns även hos den här snubben, då han är grym på form- och designprogrammen Photoshop och InDesign! Därav fick han bli min affischansvariga.

Gabriel Östanskog Rothoff, filmansvarig. Det här är killen som fixar allt tekniskt! Han drar i rätt sladdar och får ni någonsin problem med ljudet eller skärmen på datorn är det Gabbe man ska be om hjälp. Här har vi även killen med de grymmaste powerpointsen! På fritiden tränar Gabbe mycket, han både gymmar och spelar tennis. Att resa är även ett stort intresse som han delar med sin familj. Eftersom att Gabriel är en riktig hejare på det tekniska var det en självklarhet att han skulle bli min filmansvariga!


Där har ni dom, min grymma lilla starka PR-stab! Och var kan man hitta de här filurerna då? Jo, i klass SM3. Nämligen, min klass! Jag menar, det är ju där dom finns. Jag går ju i mediaklass och då ska man väl utnyttja det om man behöver personer som kan media och sånt? Precis! Därför har jag nu den bästa staben man kan få.

Så, nu vet ni det!
/Fröken PR

ELEVKÅREN FFS

Kolla här då! Vad hittade jag i NACKAD om inte våran grymma elevkårsordförande Sofi Bondesson och vice ordförande Teodor Kjell? På sida 14-15 i skoltidningen kan du läsa om vad elevkåren avslöjar, hur vårat styrelserum ser ut och vad vi i kåren egentligen vill.



Heja elevkåren!

/PR

P.S KUL att se att statistiken höjs! Över 70 pers fler på någon timme, well done! Fortsätt kika in här för fler uppdateringar!

NACKAD

Idag släppte Nacka Gymnasium sitt andra premiärnummer av skoltidningen! En tidigare variant av skoltidningen gjordes i våras, men då kom det bara ut ett nummer. Nu i höst har en ny redaktion bildats och idag kunde de stolt släppa sitt premiärnummer av NGY's skoltidning Nackad.
Detta första nummer innehåller stiljakt i NYG's korridorer, cafétest, konstspaning och en krönika om sex. Numret pryds av Christian Thorwid, som även blev utsedd till månadens hunk! Månades babe finns också med i tidningen, i form av lillasyster till hunken - Hanna Thorwid. Läs allt om vad de säger i tidningen!

Jag tycker att redaktionen har gjort ett grymt bra jobb och håller personligen tummarna för att Nackad kommer lyckas. Tidningen delas idag ut i ljushallen, men går säkert att få tag i på annat håll.




Här har ni redaktionen för Nackad. Chefredaktören Simon Mogren (längst till höger) var personen som startade upp allt.

Lycka till Nackad! (Bilderna är tagna av Valerie Törnblom från SM3, men mer om henne och resten av staben sedan!)

/Fröken PR

UPDATE UPDATE UPDATE!

Hej på er, alla tålmodiga elever.

Nu blir det update här!
Som ni kan se har bloggen stått stilla länge, alldeles för länge. Anledningen har varit brist på tid och engageman.
Men nu kommer det faktiskt bli ordning på det, jag lovar!

Jag som i grund och botten driver den här bloggen är ju PR Ansvarig i elevkårsstyrelsen. Som PR Ansvarig får man ansvaret att ha rätt mycket koll på rätt mycket saker. Det har blivit så att jag inte har kunnat prioritera bloggen, tyvärr.

Men! Nu har jag hittat hjälpen, ljuset i mörkret.
Jag har anlitat en liten PR Stad som kommer hjälpa mig med reklam, PR etc i skolan. En affischansvarig, en fotoansvarig och en filmansvarig. Samt att elevkåren har ett nytt tillskott, som hjälper mig med bloggen! Hur bra är inte det? Ska presentera staben för er i ett enskilt inlägg, så ni får se vilka jag arbetar med.

I huvudsak tänkte jag bara säga att - GLÖM INTE BORT BLOGGEN.
För vet ni vad?
Bloggen kommer börja leva igen. Men med en ny design, med ett nytt namn och även ett nytt domän.
Allt ska fixas i helgen, vi har redan börjat dra i alla trådar.
När allt väl är klart kommer det bli en hemsida för er - eleverna på Nacka Gymnasium. En hemsida med blogg, information, skvaller och händelser i skolan. Det kommer bli så himla bra, det är jag övertygad om!

Och sluta inte kika in här nu. För ni är det inlägg på gång! Min duktiga fotograf har varit i farten idag, bilder på det kommer upp om en stund. Samt presentationen av min stab! Kanske även smaskigt skvaller, eller varför inte en videoblogg? Vem vet!

Håll ögonen öppna, this is just the beginning!

/Sofia Åslund, PR Ansvarig

RSS 2.0