100825

Hej på er!

Ja, sådär. Då har väl skolan verkligen dragit igång på riktigt. Ettor, tvåor och treor tillsammans i NGY's underbara lokaler. Lovely. Treorna har börjat få koll på sina projektarbeten, ettorna har förhoppningsvis smakat våran underbara skolmat (eh) och tvåorna.. Längtar kanske till trean? Hursomhelst, skolan är igång och jag hoppas att alla har funnit sin plats!

Lite info har jag till er också, angående den omtalade insparksfesten.
Det har skapats ett soft event på facebook där allt står om festligheterna. Men för er som inte har facebook (finns det någon?) så drar jag lite snabbfakta:
- Datumet för insparksfesten är den 9 september, tiden är från 21.00.
- Platsen är Münchenbryggeriets lokal Skyddsrummet (ligger vid Söder Mälarstrand 25). Att åka till Slussen är närmaste avstigningsplats.
- Citerat från facebook: "Det kommer att finnas en avskild avdelning med bar där alla som fyllt 18 är välkomna att hänga. Vi råder er minderåriga till att inte försöka smuggla in alkohol samt att komma till festen nyktra och fräscha!"
- Biljettförsäljningen drar igång onsdagen den 1/9 och priset för en biljett kommer ligga på 120 kr om du är medlem i elevkåren. Annars är priset 170 kr, så vi råder dig att gå med i kåren!!
- Dessutom! Från 30/8 drar en biljettjakt igång i Nacka Gymnasiums korridorer. 15 gyllende guldkuvert kommer placeras ut på olika ställen i skolan. Inuti dessa kuvert finns det en fribiljett till insparksfesten.

Undrar man något annat om Insparksfesten 2010 skall man kontakta Rebecka Karlöf, Sofi Bondeson, Michelle Persson eller Johanna Östling alias FESTKOMMITÉN.


Det var allt för nu! Tagga galet vaaaaaaa.
Yours sincerly
/Sofia Åslund

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0